HomeEducacióDos nous grups i més alumnes matriculats als centres educatius d’Amposta

Dos nous grups i més alumnes matriculats als centres educatius d’Amposta

Amposta tanca el mes de setembre amb dos nous grups als centres educatius de la ciutat. Mentre que l’Institut Escola Agustí Barberà començava el curs amb un nou grup d’infantil 3, la Taula de Planificació Local del 15 de setembre, formada pel Departament d’Educació i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, va acordar que l’escola Consol Ferré també comptaria amb un nou grup de 2n de primària per al curs 2022/23.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, afirmava que “donem resposta a les necessitats de les famílies. Si creixem com a ciutat, tenim el deure d’oferir més places perquè tots els infants puguen tenir una plaça als nostres centres educatius”. Tomàs recordava també que “el creixement de la matrícula respon a les polítiques en matèria d’Educació de l’Ajuntament, així com a les sinergies creades entre el consistori i el Departament d’Educació”.

En esta línia, la regidora d’Educació, Núria Marco, destacava les relacions entre els centres i els agents educatius de la ciutat: “Treballem per crear xarxa entre els professionals i serveis que creiem que poden tenir una incidència positiva en l’educació dels infants i joves. És el cas de la Taula Socioeducativa, el Pla Educatiu d’Entorn, el programa de Prevenció d’Abandonament Prematur Escolar o el treball conjunt amb el FabLab per oferir activitats curriculars i formació al professorat”.

Les llars d’infants municipals també segueixen la tendència d’augment de la matrícula per als cursos d’infantil: l’aula nova que es va obrir a la Gruneta a mitjans curs passat s’ha mantingut en l’oferta educativa d’aquest curs per a les llars, que compten ja amb la majoria de places ocupades (el 100% ocupació a la Sequieta i el 90% a la Gruneta), acollint un total de 184 infants entre les dos llars municipals.

Pel que fa als estudis postobligatoris, l’escola d’art municipal, Esardi, també ha vist un augment de matrícula, passant de 78 alumnes al curs 2020/21 a 89 el curs 2022/23 per als quatre cicles (+14%), amb un especial augment al cicle de grau mitjà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies