HomeEconomiaSant Jaume d'Enveja adapta la taxa de l'Escola Bressol a la gratuïtat...

Sant Jaume d’Enveja adapta la taxa de l’Escola Bressol a la gratuïtat dels alumnes de I2

El Ple de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va aprovar la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per assistència a l’Escola Bressol municipal, amb l’objectiu d’adaptar-la a la gratuïtat del servei per als xiquets i xiquetes d’Infantil 2, d’acord amb la mesura que ha aprovat la Generalitat de Catalunya. Així es va aprovar una exempció de pagament dels alumnes matriculats al grup d’edat 2-3 anys (I2).

Pel que fa a la resta de preus, la regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, Mònica Colàs, va insistir que es “mantenen les taxes i el cost de l’assistència a la llar d’Infants Ferrer i Guàrdia des de fa molts anys. Volem que la taxa de la nostra escola bressol continue sent de les més econòmiques de les Terres de l’Ebre”.

Des del govern municipal es va insistir també que l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja continua apostant pel servei de llar d’infants, “aportant els recursos que siguen necessaris amb la voluntat que aviat puga ser públic i gratuït”. La proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 13

Últimes notícies