HomeSocietatDrets Socials cedeix dos habitatges a la Fundació Pere Mata d'Amposta

Drets Socials cedeix dos habitatges a la Fundació Pere Mata d’Amposta

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la Fundació Pere Mata van signar un conveni, pel qual se cedeixen a la Fundació dos habitatges ubicats a Amposta, perquè els destine a persones amb necessitats d’integració provinents de centres d’atenció a malalties mentals.

D’esta forma, el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a les Terres de l’Ebre, Felip Monclús, acompanyat pel cap del servei territorial de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a les Terres de l’Ebre, David Lluís, ha lliurat les claus dels habitatges, que el Departament de Drets Socials ha cedit a la Fundació. Com a representant de la Fundació hi ha assistit el gerent, Enric Cardús.

La Fundació Pere Mata, basa les seues actuacions en el servei a l’assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d’aconseguir la seua integració comunitària, millorar la seua rehabilitació i qualitat de vida, així com, el seu benestar individual, serà l’encarregada de gestionar els habitatges i els cedirà a les persones o unitats familiars que determine.

Amb este conveni, les Terres de l’Ebre ja sumen 29 residències i 21 pisos que formen part de la Xarxa de Llars en Suport.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 70

Últimes notícies