HomeSocietatEl Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona rep el suport...

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona rep el suport de la Fundació “la Caixa”

Els Bancs dels Aliments estan passant per un moment molt complicat. Des del passat mes d’abril s’ha reduït en un 12% la quantitat d’aliments distribuïts per persona i mes. I des de l’inici d’aquest 2022 torna a repuntar el nombre de persones ateses, que havia començat a davallar un cop passat el pitjor de la pandèmia. A més, el preu dels aliments s’ha incrementat, de mitjana, un 14,4%, però la pujada de determinats aliments com l’oli de llavors s’enfila fins a un 67% i la llet i els ous vora un 20% (segons dades de l’INE).

És per això que des del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha fet una crida a sumar més ajuda per tal de poder seguir atenent a totes les famílies en situació de vulnerabilitat a la província.

En aquesta línia, el Banc dels Aliments ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 6.000 euros per tal que l’entitat social pugui adquirir una nova carreta elevadora, per tal de facilitar i optimitzar les tasques de magatzem. A més, personal de CaixaBank ha participat durant aquesta setmana en les tasques de logística i organització del Banc dels Aliments.

El president del Banc dels Aliments, Eusebio Alonso, ha volgut agrair “l’estreta col·laboració i predisposició de Fundació “la Caixa” i CaixaBank” i ha fet una crida a seguir ajudant en “una lluita contra la fam que ens involucra a tots”.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies