HomeSocietatEl barri de Ferreries-Sant Vicent de Tortosa celebra les festes de Sant...

El barri de Ferreries-Sant Vicent de Tortosa celebra les festes de Sant Joan

El barri de Ferreries-Sant Vicent de Tortosa torna a celebra les festes de Sant Joan 2022, que enguany es reparteixen entre els caps de setmana del 17, 18, 19 i el 23, 24, 25 i 26 de juny.

El divendres 17 de juny es farà l’acte institucional del 40è +2 anys d’aniversari de l’Associació de Veïns de Ferreries Sant Vicent. Al voltant de les 19.30 hores i seguidament es durà a terme el concert en homenatge a Joan Monclús, que durant molts anys va ser el director de la Banda. Finalment, a les 22.00 hores es realitzara el concert els Pablo’s i Maria Isas.

El 18 de juny, al voltant de les 9 hores i fins a les 12 hores es portara a cap el repartiment del típic panoli pels carrers del barri, també hi haurà tres punts de venda situats a la fira dels dissabtes de Ferreries, al carrer Tarragona cantoner amb el carrer d’Alfara i a la plaça Corona d’Aragó. A les 10.00 hores també es farà un campionat d’escacs. A la tarda serà l’hora de la rua del carnaval, que es va ajornar a causa de la covid-19.

El 19 de juny es fa la gran festa andalusa a la plaça del Mestre Monclús a càrrec de l’associació de sevillanes A nuestro aire.
La nit de la revetlla de Sant Joan, després de l’arribada de la flama del Canigó i la crema de la foguera a càrrec dels diables Llampec Nois de Ferreries, es farà el Sopar de Germanor que estarà amenitzat per l’Orquestra Avalancha.
Enguany es llogaran les cadires i les taules, i cadascú es podrà dur el sopar de casa. Hi haurà servei de barra i cafeteria.

El dia de Sant Joan al voltant de les 12.00 hores se celebrarà la Santa Missa a la Parròquia del Roser, i a les 13.00 hores hi haurà vermut. A la nit Emilio Sastre oferira un concert exclusiu als veïns del barri, amb els temes més populars que ha compost al llarg de la seua carrera.

El dissabte 25 de juny, es confeccionaran les catifes de flors de Corpus al carrer. A partir de les 11 hores se celebrarà la festa de l’aigua, i a les 12:00 hores serà el torna del vermut electrònic a càrrec del DJ Miky al Pub Sancho.

Ja a la tarda a les 17 hores i haurà una trobada de Batucada, amb cercavila pels carrers del barri fins a la plaça Mestre Monclús, on totes les colles faran una exhibició. Al voltant de les 19:30 hores se celebrarà la Santa Missa i Processó de Corpus amb el Santíssim pels carrers del barri. Finalment, es farà el Concert del grup Obcens i en acabar es durà a terme la Nit Jove.

El diumenge 26 de juny, el vermut electrònic a càrrec del DJ Xito s’allargarà fins a les 17 hores amb música dels 90 fins al 2000. D’altra banda, l’Associació Cultural Llampec Nois organitzarà tallers de pinta cares, titelles, màscares, dracs de cartó i un concurs de dibuix.

Cap a les 19:00 hores el Muniatto xou realitzarà un espectacle infantil, i finalitzar es repartiran racions de pizza per a tots els infants. Per als més grans a les 20.30 hores s’iniciarà la baldanada popular. Per posar punt final a les festes de Sant Joan hi haurà una concentració de bèsties, diables i diablesses, on seguidament portaran a cap el correfoc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 60

Últimes notícies