HomeSocietatEl Càmping Alberg Tivissa distingit amb l'Acreditació Europarc-Turisme Sostenible en Espais Protegits

El Càmping Alberg Tivissa distingit amb l’Acreditació Europarc-Turisme Sostenible en Espais Protegits

Dimecres dia 7 de març, l’Ajuntament de Tivissa va ser distingit amb l’acreditació de l’Europarc-Turisme Sostenible en Espais Protegits, un reconeixement que destaca el compromís amb la sostenibilitat del Càmping Alberg Tivissa. Aquesta significativa distinció prové de la concessió de l’adhesió a la “Carta Europea de Turisme Sostenible” per part d’Europarc, en reconeixement del Càmping Alberg Tivissa com a empresa col·laboradora del Parc Natural del Montsant i l’Espai Protegit de la Serra de Llaberia.

La verificació realitzada per Europarc reflecteix el ferm compromís del Càmping Alberg Tivissa i de l’Ajuntament amb l’aplicació dels principis del turisme sostenible. Aquesta distinció no només és un testimoni dels esforços constants en la preservació del nostre entorn, sinó també un reconeixement de la contribució positiva del Càmping Alberg Tivissa al desenvolupament sostenible de la regió.

Les acreditacions van ser lliurades per la Directora dels Serveis Territorials de Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Sra. Glòria Tibau i el president del Consell Comarcal del Priorat, Sr. Sergio Méndez, durant la recent reunió del Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que va tenir lloc ahir a Poboleda. Aquest esdeveniment va oferir una plataforma per compartir les millors pràctiques en turisme sostenible i va destacar entregar l’acreditació del Càmping Alberg Tivissa i quatre col·laboradors més, Cartoixa d’Escaladei, el Celler Burgos-Porta de Poboleda, l’allotjament Mas del Salín de Cornudella de Montsant i el Molí Priordei de Margalef.
Amb aquest reconeixement, Tivissa reforça el seu compromís amb la preservació del patrimoni natural i cultural, demostrant que el turisme sostenible és una peça clau en la construcció d’un futur més conscient i respectuós amb el nostre entorn.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 65

Últimes notícies