HomeEsportsEl Campredó s'imposa al Toscà i és campió de la Lliga Territorial...

El Campredó s’imposa al Toscà i és campió de la Lliga Territorial Terres de l’Ebre de futbol sala

La UE Campredó va superar per 5-4 al FS Toscà, en la final de la Lliga Terres de l’Ebre disputada al pavelló Firal de Remolins. En el partit per decidir el campió, es van enfrontar el segon classificat de la fase regular, FS Toscà contra la UE Campredó, que es va classificar en quarta posició de la fase regular.

A l’inici del partit FS Toscà va sortir amb les idees molt clares, fet que li va permetre avançar-se al marcador amb un resultat parcial de 2 a 0. La U.E. Campredó va sortir al camp a l’expectativa i amb una mica de nervis, ja que disputava la seva primera final. A poc a poc, però els campredonencs van pujar la intensitat que els caracteritza i fruit d’això van aconseguir l’empat. A la mitja part van arribar amb una igualtat de 3 a 3 en el marcador.

A la segona part els dos equips van mostrar més autoritat en defensa, minimitzant errades que poguessin beneficiar-se el rival. Faltant 5 minuts per arribar al final del partit el resultat era de 4 a 4 i quan tothom ja pensava en la pròrroga, els campredonencs van marcar el cinquè gol que el podia proclamar campió de Lliga faltant 2 minuts. F.S. Toscà ho va intentar amb porter-jugador, però sense aconseguir l’empat. El Campredó va aconseguir el títol dins d’un ambient de festa i celebració.

Abans es va disputar el partit entre el F.S. Benifallet (Primera posició de la fase regular) contra Marisc Mediterrani AFS Deltebre (tercer classificat de la fase regular) per lluitar per la tercera posició.

Molta igualtat amb alternances en el marcador a la primera part, avançant-se al marcador el Marisc Mediterrani, però que va contrarestar amb l’empat Benifallet per arribar al descans. A la represa va continuar amb la mateixa tònica d’igualtat, però finalment Marisc Mediterrani es va emportar el partit amb un resultat de 3 a 4. Així doncs, F.S. Benifallet acaba en quarta posició de la Lliga Territorial Terres de l’Ebre i Marisc Mediterrani en tercera.