HomeEsportsEl Cantaires Bàsquet Tortosa torna a superar al CB Rapitenc i acabar...

El Cantaires Bàsquet Tortosa torna a superar al CB Rapitenc i acabar en tercer lloc de la segona fase de Tercera Catalana

ESPORTS // El Davima Cantaires CB Tortosa es va imposar també en el partit de tornada a domicili al CB Rapitenc Bear Quimica, i ha finalitzat en tercera posició del grup 01 de la segona fase de Tarragona de Tercera Catalana. L’equip tortosí va aconseguir la victòria per 66-76, en un partit igualat, que va començar amb iniciativa local, dominant el primer quart per 25-17 per arribar també per davant al descans 38-35, tot i que el conjunt tortosí va acabar guanyat el segon quart per 13-18 per la seua millora en defensa.

En el tercer amb 45-41, els tortosins van obtenir un parcial favorable de 0-11, i a partir d’aquest moment sempre van anar per davant en el marcador. Els tortosins van dominar també le tercer quart per 18-22 i l’últim 10-19, en el que es va imposar la defensa tortosina, davant un equip rapitenc que va baixar en intensitat. Joan Roman anotant 15 punts per part local i Roger Pruñonosa amb 20 per part visitants van ser els millor valorats del partit.