HomeMedi AmbientEl CAT instal·la carregadors per a vehicles elèctrics a les seves instal·lacions

El CAT instal·la carregadors per a vehicles elèctrics a les seves instal·lacions

El Pla Estratègic 2018-2021 contempla l’electrificació de la flota de vehicles del CAT. Aquest 2018 s’incorporaran 6 vehicles elèctrics a la flota, i la resta, fins arribar a la seva totalitat, 36 unitats, s’aniran renovant fins l’any 2021 que és quan es preveu que tota la flota de vehicles sigui amb motor elèctric 100%, tret d’alguns que per les seves prestacions hagin de ser amb motor híbrid.

El desplegament d’aquests carregadors està basat en un estudi que permet cobrir els desplaçaments habituals per tota l’àrea d’influència del CAT, a tota la província de Tarragona.

Els carregadors estan ubicats a les instal·lacions centrals, a l’Autovia T-11 i a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable, a l’Ampolla i també al punt de captació a Campredó, Tortosa.  Tant a l’ETAP com a les instal·lacions centrals, es disposa d’un carregador ràpid per permet recuperar l’autonomia dels vehicles en menys de 30 minuts.

La instal·lació d’aquesta primera fase de carregadors ha estat parcialment finançada amb el Plan MOVALT Infraestructura, una ajuda a fons perdut del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital.

Els carregadors també podran ser utilitzats per les persones que vinguin a visitar el CAT i pel personal del Consorci que disposi de vehicle elèctric propi. D’aquesta manera el Consorci també vol contribuir a la cultura del canvi cap a una societat més sostenible entre els seus treballadors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 18

Últimes notícies