HomeEsportsEl ciclista ampostí Josep Betalú primer campió de la Titan Aràbia Saudita

El ciclista ampostí Josep Betalú primer campió de la Titan Aràbia Saudita

Millor no podia començar la temporada per a Josep Betalú, que a la primera prova on ha intervingut de l’any 2020, ha sumat un nou triomf de prestigi en el seu dilatat palmarès. Partia com a favorit, se sentia líder i ha acabat guanyant la primera edició d’una Tiren Sèries Saurí Aràbia que ha sorprès propis i estranys, per un país bolcat amb l’organització, uns paratges espectaculars i una duresa del recorregut que va posar a prova als gairebé 150 participants que van tenir el privilegi de viure aquesta nova i primera aventura.

La cursa va començar el passat dimecres 29 de gener amb un recorregut molt més exigent del que el pilot pensava. Òscar Pujol es va imposar en la primera de les dues etapes que va sumar en la prova, amb Josep Betalú en segon lloc. Va canviar el líder en la segona jornada.

Julen Zubero va ser el més ràpid en meta amb suficient avantatge per enfilar amb el mallot verd, però un infortuni en la tercera etapa, quan lluitava amb el mateix Betalú, el va deixar sense el mallot verd, passant a les mans del ciclista ampostí, que afronto l’última etapa amb una mica més de tres minuts d’avantatge. Havia d’aguantar a Zubero i no va fallar. Es va mantenir tota l’etapa com la seva ombra. Va completar el trio que encapçalava la prova José Luis Gómez Miranda, qui es va emportar l’etapa en l’esprint d’arribada.

A la fi Josep Betalú (KH7), va invertir un temps de 13:33:42 en les quatre etapes, i va compartir podi amb Julen Zubero (Cicles Zubero), 13:37:42, i Òscar Pujol (Limoncellos Vetsport), 13:51:36, que van ser segon i tercer respectivament.