HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes celebrarà la segona Nit de la Comunicació,...

El Col·legi de Periodistes celebrarà la segona Nit de la Comunicació, que es farà el 26 de març a Tortosa

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzarà el divendres 26 de març al vespre la segona edició de la Nit de la Comunicació, i respectant les mesures establertes pel departament de salut. L’acte es va començar a celebrar l’any passat com un esdeveniment festiu que pretén ser un punt de retrobament entre professionals per reivindicar la professió periodística al territori.

Enguany, l’organització de l’esdeveniment aprofitarà per a reconéixer els periodistes i comunicadors que durant molts anys han estat “al peu del canó” i que ara ja estan jubilats, com són Luz Acero, Julio Vidal, Guillem Comí, Tomàs Carot, Elies Pujol, Arturo Gaya i Joana Domènec, també els mitjans de comunicació que en celebren alguna efemèride important, Surtdecasa i La Plana Ràdio. Durant l’esdeveniment, també és donarà la benvinguda als onze nous col·legiats que s’han incorporat al CPC ebrenc l’últim any.

La Nit de la Comunicació ha estat el marc escollit per a lliurar el VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme organitzat per la Demarcació de l’Ebre del CPC, que es disputa amb els periodistes Andreu Prunera, Dani Sainz de Aja i l’equip del programa Saó Fonda. Així com per a obsequiar amb el Micro Daurat a la periodista, en història i catedràtica emèrita del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB, Amparo Moreno, ja que el lliurament dels premis s’ha anat posposant a causa de la Covid-19.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies