HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre comença a impartir un curs...

El Consell Comarcal del Baix Ebre comença a impartir un curs d’auxiliars de comerç a Roquetes

BAIX EBRE // Un total de 18 alumnes participen en el curs d’activitats auxiliars de comerç que el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha començat a impartir esta setmana a l’antic ajuntament de Roquetes. Es tracta d’un dels cursos de l’oferta formativa d’enguany del Consell Comarcal, subvencionat pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ivan Garcia, ha fet avui la inauguració del curs.

El curs està inclòs en el programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP), que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral. “La creació d’ocupació i l’enfortiment del teixit empresarial i comercial de la comarca són un dels principals objectius del govern del Consell Comarcal del Baix Ebre i amb l’oferta formativa facilitem que l’alumnat obtinga la professionalització necessària per a accedir al mercat laboral”, ha manifestat Garcia.

Pel que fa a la durada del curs serà de 340 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals que consistiran en la realització d’activitats auxiliars de reposició i condicionament al punt de venda i en el repartiment de proximitat, així com atenció i informació estructurada al client en el punt de venda. En acabar el curs de formació, l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat.

El curs que s’ha començat a impartir a Roquetes forma part de l’oferta formativa de Baix Ebre Innova que també inclou un curs de gestió administrativa que s’està fent al Viver d’Empreses, a Camarles i un altre curs de soldadura que començarà a l’abril. “L’oferta de cursos de Baix Ebre Innova està orientada a feines especialitzades i amb major demana per part del mercat laboral. En aquest moment de crisi que travessem és fonamental la formació per millorar l’ocupació”, ha assenyalat el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 35

Últimes notícies