HomeSense categoriaL'art surt dels patis del Poble Nou per adaptar-se a les mesures...

L’art surt dels patis del Poble Nou per adaptar-se a les mesures sanitàries que s’han fixat amb la covid-19

MONTSIÀ // Diferents activitats artístiques tindran enguany lloc a la pista poliesportiva del Poble Nou dintre el programa Art Fora dels Patis, el 3 i 4 d’abril. Esta festivitat es proposa amb substitució de l’Art als Patis, que es va celebrar durant dos anys abans d’haver de ser cancel·lada l’any passat pel confinament.

Ateses a les necessitats i restriccions actuals, l’acte s’ha traslladat a l’exterior dels característics patis, concretament a la pista poliesportiva, per tal de garantir els compliments d’aforament i altres normatives.

Tres activitats diferents són les que conformen el programa d’enguany: una actuació de Fakir Testa i un concert de Claudia Domingo i David Espinós, el dissabte, i l’actuació del mag Iván Arribas, el diumenge. El programa també compta amb la col·laboració de Teatro los Navegantes, que efectuaran diferents intervencions teatrals.

Les entrades per a les actuacions tindran un cost de 5€ (a partir de 6 anys) i es podran comprar a la pàgina de venda d’entrades de l’Ajuntament, a l’oficina de Cultura i Festes d’Amposta (caselles del Mercat) o a la pista, 30 minuts abans del començament de cada actuació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 6

Últimes notícies