HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta continua les tasques de manteniment...

El Consell Comarcal de la Terra Alta continua les tasques de manteniment de la Via Verda

Els quatre participants del Programa Treball i Formació MG45 i DONA que van iniciar el seu contracte amb el Consell Comarcal de la Terra Alta el passat 20 de desembre segueixen duent a terme les tasques de manteniment de la Via Verda al llarg del seu recorregut per la comarca.

Actualment, realitzen tasques de neteja d’esllavissades de terra i pedres amb la maquinària de què disposa el Consell Comarcal per evitar que, en cas de pluja, s’acumuli aigua a les voreres i a les entrades i sortides dels túnels, dels quals també se n’ha fet una revisió del seu enllumenat.

Els participants del Programa Treball i Formació MG45 i DONA també desbrossen la massa vegetal que creix a banda i banda del traçat i retiren les branques d’arbres que obstaculitzen el pas de la maquinària, ja que corrien el risc de trencar-se. A més, també realitzen tasques de neteja a les àrees de descans, miradors i zones infantils.

El compromís del Consell Comarcal de la Terra Alta amb el manteniment de la Via Verda es manté ferm amb l’objectiu que tota la població i el turisme en pugui gaudir amb les millors condicions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 12

Últimes notícies