HomeSocietatLa Ràpita incideix en la importància de conscienciar la ciutadania sobre la...

La Ràpita incideix en la importància de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de reutilitzar

L’Ajuntament de la Ràpita incideix en la importància de conscienciar els rapitencs i rapitenques sobre la necessitat de reutilitzar. En el marc de la campanya de civisme, engegada el novembre de 2021, el consistori aposta per fomentar accions en benefici de la reutilització dels materials amb l’objectiu de prevenir els residus, i en conseqüència, reduir l’empremta ecològica.

Amb aquesta temàtica, es pretén sensibilitzar la ciutadania de la gravetat de la situació i la necessitat de reparar, cuidar, mantenir o prestar els productes per donar-los una segona vida abans de llençar-los. El regidor de Medi ambient, Oriol Clos, argumenta que “davant d’un context d’emergència climàtica, des del govern municipal de la Ràpita apostem per fer tot el possible per revertir la situació. Per aquest motiu, volem posar en valor i animem a la ciutadania a reutilitzar els productes perquè sabem que un objecte reutilitzat equival a reduir, per una banda, el consum de recursos i, per l’altra, l’augment de residus”.

D’entre les iniciatives que engega l’Ajuntament de la Ràpita per fomentar el consum sostenible hi ha les accions informatives i de pedagogia a través de les xarxes socials municipals, la Revista Ràpita i Ràdio Ràpita i, també, la col·laboració dels centres educatius del municipi, amb la finalitat d’incidir en la ciutadania. A més a més, l’Ajuntament posarà a disposició de cada família del municipi una bossa reutilitzable per facilitar la reutilització a la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 63

Últimes notícies