HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta instal·la suports selfies en diferents...

El Consell Comarcal de la Terra Alta instal·la suports selfies en diferents indrets turístics de la comarca

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha iniciat la instal·lació de suports selfies en diferents espais d’interès turístic perquè tothom qui vulgui en faci ús i es pugui convertir en prescriptor de la comarca compartint aquestes imatges a les xarxes socials amb les etiquetes #paradísrural, #terraalta i @turismeterraalta.

Dos d’aquests suports s’han col·locat al tram de la Via Verda que passa per la Terra Alta. Un es troba instal·lat en una zona de descans a prop d’Horta de Sant Joan. En aquest cas, es tracta d’una estructura giratòria per tal de prendre imatges dels diversos paisatges que l’envolten, ja que des de la ubicació on se situa es pot observar tant el poble d’Horta de Sant Joan com la muntanya de Santa Bàrbara. L’altre suport selfie ubicat a la Via Verda terraltina es troba baixant cap a l’estació de Bot, en una àrea de pícnic on s’hi poden fer fotos amb el viaducte de fons.

El Consell Comarcal ha previst la col·locació d’aquests suports en tots els pobles de la Terra Alta, així com en diferents punts del recorregut de la Via Verda. N’hi haurà de dos tipus: d’estàtics i de giratoris, que podran abastar més paisatge per a la realització de la fotografia desitjada.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les inversions econòmiques previstes per l’ens comarcal destinades a reactivar el sector turístic terraltí i que es duen a terme a través d’una subvenció de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 46

Últimes notícies