HomeSocietatEl Consell Comarcal del Baix Ebre amplia el servei d'acolliment residencial d'urgència...

El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia el servei d’acolliment residencial d’urgència amb un pis a Tortosa

El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia les places del servei d’acolliment residencial d’urgència amb un pis a Tortosa, un servei destinat a suplir temporalment la llar familiar per pèrdua de l’habitatge habitual i quan no es dispose de recursos econòmics i de xarxa familiar i social per resoldre la situació.

Així, el Consell Comarcal disposa d’un pis al barri de Remolins de Tortosa amb capacitat per cinc persones, que s’afegeix al que ja té a Camarles, amb capacitat de sis persones i un màxim de dues unitats de convivència, en funcionament des del passat mes de maig.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la consellera comarcal de Serveis a les Persones, Rosalia Pegueroles, així com treballadors de serveis socials del Consell Comarcal han visitat avui el nou pis que es destinarà al servei d’acolliment residencial d’urgència. “La situació de crisi que vivim fa que cada vegada hi haja més persones al Baix Ebre que tenen dificultats per cobrir les necessitats més bàsiques, com l’habitatge i amb aquest servei donem resposta a aquells casos d’urgència”, ha explicat Faura.

Durant els darrers mesos una persona ha viscut al pis de Camarles i està previst que esta setmana hi entre una altra persona. En el cas de l’habitatge de Tortosa ja està a punt per a acollir usuaris quan des de serveis socials es detecte algun cas.

Pel que fa a la durada de l’estada en el servei d’acolliment residencial d’urgència és d’un màxim de 3 mesos, un període durant el qual es facilita l’allotjament i es fa un seguiment de l’evolució i l’ús del servei per part de l’equip de serveis socials del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Per tal de poder posar en marxa este servei, el Consell Comarcal té un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. També la Diputació de Tarragona ha col·laborat en este projecte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 82 = 89

Últimes notícies