HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre convoca els Premis Recerca 2021

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca els Premis Recerca 2021

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat la 16a edició dels Premis Comarcals de Recerca del Baix Ebre, uns premis que pretenen impulsar el treball de recerca dels alumnes de segon curs de batxillerat i el treball de síntesi dels alumnes de segon curs de cicles formatius de grau superior dels centres educatius de la comarca. “Els Premis Recerca del Consell Comarcal del Baix Ebre potencien la recerca i investigació fora de l’àmbit universitari, estimulen l’alumnat en l’elaboració de treballs de qualitat i incentiven la tasca educativa que fan els docents i els centres”, ha explicat el conseller comarcal d’Ensenyament, David Poy.

Hi ha tres modalitats de premi: Premi Pare Romanyà, àmbit científic; Premi Federico Pastor, àmbit humanístic-social-artístic i Premi Innocenci Paulí, àmbit tecnològic amb una dotació de 500 euros i un diploma per cadascuna de les categories. L’empresa Acciona patrocina aquests premis.

Pel que fa al termini de presentació dels treballs, que han d’haver estat realitzats durant el curs acadèmic 2020-2021, és fins al 18 de juny i ha de presentar la sol·licitud el centre educatiu a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre. Una vegada s’haja presentat la sol·licitud, el Consell Comarcal farà arribar als centres un enllaç on carregar tota la documentació del treball i un vídeo amb una exposició oral de l’autor del treball.

Finalment, el jurat dels Premis Recerca, format per persones del món educatiu i representants del Consell Comarcal, es reunirà per valorar els treballs i decidir els tres finalistes de cada àmbit en funció de la presentació i contingut del treball i, posteriorment, es visionaran els vídeos amb l’exposició oral per determinar la puntuació total i els guanyadors dels premis. La previsió és fer el lliurament de premis durant el mes d’octubre, sempre que la situació sanitària ho permeta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 84

Últimes notícies