HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre presenta el projecte de la Via...

El Consell Comarcal del Baix Ebre presenta el projecte de la Via Verda del Carrilet

La redacció del projecte de la Via Verda del Carrilet és a la recta final i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el conseller comarcal d’Obres i Serveis, Antoni Gilabert i el tècnic de l’empresa que redacta el projecte van presentar-lo als veïns afectats.

L’obra consisteix a convertir en Via Verda un tram de l’antic traçat del Carrilet, comprès entre l’antiga bòbila d’Anguera (a la C-42) i el pont de l’autopista AP-7 (uns metres abans), amb una longitud de 6,9 quilòmetres. Un itinerari que quedarà connectat amb la Via Verda de la Val de Zafán.

Per tal de minimitzar l’impacte sobre les propietats dels veïns, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha proposat als veïns adequar l’itinerari al límit de les seues finques. Pel que fa a la licitació de les obres serà d’aquí a poques setmanes.

L’actuació té un pressupost de 529.444 euros, que es finançaran amb una subvenció del fons Feder de 212.669 euros; una altra subvenció del departament d’Empresa, a través del Pla de Foment Territorial de Turisme de 264.708 euros i una aportació del Consell Comarcal de 52.066 euros.

 “La conversió en Via Verda  de l’antic traçat del Carrilet és una de les principals inversions que executarem enguany, amb l’objectiu de fomentar el turisme a la comarca”, ha explicat Faura. Després de l’adequació d’aquest itinerari, el Consell Comarcal continuarà treballant per fer-lo arribar fins al Delta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies