HomeSense categoriaEl Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Montsià acorda suspendre les festes d'estiu...

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Montsià acorda suspendre les festes d’estiu a tots els municipis

TERRES DE L’EBRE // El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Montsià han pres la decisió “sense precedents” de suspendre les festes d’estiu, que se celebren anualment a tots els municipis de la comarca. En un comunicat afirmen que “cancel·lar les festes d’estiu és una decisió que mai haguérem volgut prendre, però mentre existisca un risc real de rebrot, garantir la salut de tothom és i serà la nostra prioritat”. Les alcaldies s’han vist obligades a prendre esta difícil decisió arran de la pandèmia del coronavirus. “Al Montsià hem demostrat una gran responsabilitat durant el vigent estat d’alarma”, manifesten. És per això que han indicat que “hem de continuar donant el millor de tots nosaltres, posant la salut de les persones davant de tot. Sense excepcions”. 

Això, però, no perjudica aquells actes culturals i festius que permeten preservar la seguretat de les persones, que es podran celebrar, sempre que la normativa vigent ho permeta. Tot i que les festes són un element indispensable per a tots els municipis de la comarca, i “representen la tradició i la cultura dels nostres pobles, fomentant la cohesió social i la memòria col·lectiva”, ara és moment d’evitar situacions de risc, ser prudents i demostrar “la maduresa política per tots els montsianencs i montsianenques”. 

Quant a les empreses que es dediquen a dinamitzar les festes i les tradicions, des del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Montsià han mostrat el seu suport vers elles i es comprometen a tornar a comptar amb els seus serveis quan “la situació sanitària ho permeta i demanem a les administracions supramunicipals que creen línies d’ajut per garantir la viabiltiat i la continuïtat de les mateixes”. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 75

Últimes notícies