HomeSocietatEl Consell del Montsià guardonat com administració capdavantera a Catalunya en la...

El Consell del Montsià guardonat com administració capdavantera a Catalunya en la transformació digital i govern obert

El Consell Comarcal del Montsià tona a ser guardonat per l’AOC, el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, com una de les administracions capdavanteres a Catalunya en la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. És l’única administració local de les Terres de l’Ebre reconeguda per l’AOC. Ha sigut reconegut en segona posició en la categoria dels ens comarcals d’entre 20.000 i 50.000 habitants. “Rebre aquest premi és tot un orgull, i és que només 8 consells comarcals dels 42 que hi ha a Catalunya, hem aconseguit aquest reconeixement. Des de l’inici del mandat millorar els índexs de transparència han estat una prioritat i rebre aquest guardó ens corrobora que ho estem fent bé“, ha apuntat satisfet el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

Ha estat la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta que es fa als ajuntaments i consells comarcals de manera anual. Aquest reconeixement s’atorga valorant l’Índex de Maduresa Digital (IMD) de cada institució pública. L’objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.

L’acte s’ha celebrat a Llinars del Vallès i  ha comptat amb la participació del secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, el president de Localret, Jaume Oliveras, l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol i la directora de l’AOC, Àstrid Desset, que ha explicat en què consisteix l’Índex de Maduresa Digital, la metodologia que es fa servir per puntuar els ens.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies