HomeCulturaEl Consell del Montsià promou una campanya en favor del SIAD per...

El Consell del Montsià promou una campanya en favor del SIAD per Sant Jordi

MONTSIÀ // ‘Passa a recollir el teu punt de llibre del SIAD per la teva biblioteca’, aquesta és la campanya que ha engegat el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Montsià per donar a conèixer el servei coincidint amb l’arribada de Sant Jordi.

Totes les biblioteques del Montsià ja disposen dels punts de llibre del SIAD perquè les dones els puguin anar a buscar. En el cas de les veïnes de Freginals i Godall, municipis on no hi ha biblioteca, el poden passar a recollir pel seu ajuntament.

L’objectiu és que totes les dones del Montsià sàpiguen que des del SIAD se’ls hi ofereix informació i assessorament en tots els camps rellevants del seu projecte vital, i s’hi puguin beneficiar. El servei està format per una jurista que assessora en temes com separacions, impagament de manutencions, o incompliments de contractes laborals i privats; una psicòloga que ofereix suport a les dones en baixa autoestima, ansietat, conflictes familiars, processos de dol, entre altres, i una coordinadora.

Cal remarcar que és un servei públic, totalment gratuït, confidencial i itinerant. A més, des de fa diversos mesos hi ha la possibilitat d’atendre a les dones via telemàtica en el servei psicològic i jurídic. D’aquesta manera cap dona es queda sense l’atenció necessària per motius de desplaçament.

L’atenció presencial se presta a la seu del Consell Comarcal del Montsià a la plaça Lluís Companys d’Amposta i també a diferents municipis del Montsià de manera itinerant. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i els dimecres a la tarda de 15.00h a 18.00h. Les visites concertades es realitzen els dimecres de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h i els dijous de 9.00h a 14.00h.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 29

Últimes notícies