HomeSocietatEl Consorci d’Aigües de Tarragona i la Comunitat General de Regants del...

El Consorci d’Aigües de Tarragona i la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre promocionen les visites divulgatives

Aquest dimecres 18 de setembre el director gerent del Consorci d’Aigües de Tarragona, el Sr. Josep Xavier Pujol, i el president de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre, el Sr. Manel Masià, han signat un conveni de col·laboració per promoure les visites divulgatives tant a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de l’Ampolla com a les instal·lacions de la Comunitat de Regants.

L’objectiu principal d’aquesta col·laboració és el de la promoció i divulgació de la sostenibilitat en l’ús de l’aigua potable a través de les visites que ja fan ambdues entitats. Per la seva part, el CAT especialitza les seves visites donant a conèixer el procés de captació, tractament de potabilització i distribució de l’aigua a través d’activitats i espais dissenyats per aquesta finalitat. Al seu torn, la Comunitat de Regants centra les seves visites en la història de l’entitat així com la gestió i l’aprofitament de l’aigua derivada del riu Ebre, a les Terres de l’Ebre, a través de visites guiades a les seves instal·lacions a Amposta i a Xerta.

D’altra banda, en l’escrit de col·laboració es contemplen ajudes al transport a les visites guiades que provinguin de centres escolars per part d’ambdues institucions.

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha signat aquest primer conveni amb la Comunitat de Regants amb la voluntat de poder-lo fer extensiu a altres entitats i organitzacions del territori que hi vulguin col·laborar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies