HomeTerres de l'EbreEl Consorci d’Aigües de Tarragona posa en marxa un Panel Públic...

El Consorci d’Aigües de Tarragona posa en marxa un Panel Públic Assessor

TERRES DE L’EBRE // El dijous 5 de novembre, es va celebrar la primera sessió del Panel Públic Assessor del Consorci d’Aigües de Tarragona.

Una primera sessió, que a causa de la situació actual provocada per la pandèmia, s’ha celebrat de manera telemàtica i que ha servit per constituir l’ens i donar a conèixer quin és el seu objectiu. En aquest sentit, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha fet una presentació a càrrec del seu director gerent, el Sr. Josep Xavier Pujol, en la que  membres del PPA han pogut conèixer més amb profunditat l’ens i han pogut resoldre alguns dels seus dubtes.

A través d’aquest òrgan, el CAT vol apropar encara més l’entitat al seu entorn i establir un canal de comunicació bidireccional periòdic amb els diferents grups d’interès que formen part del PPA així com conèixer quines són les inquietuds de la societat i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

El Panel Públic Assessor del CAT, coordinat pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, està format per 17 membres de diversos sectors que representen la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’ens està previst que es reuneixi dos cops l’any i serà un espai de debat de diversos temes d’interès proposats tant pels panelistes així com també pel propi Consorci.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 97

Últimes notícies