HomeSense categoriaEl Consultori Local de la Raval de Cristo estrena unes instal·lacions totalment...

El Consultori Local de la Raval de Cristo estrena unes instal·lacions totalment renovades.

La regidora de Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, ha presentat les obres de remodelació que s’han efectuat al Consultori Local Raval de Cristo.

L’actuació que s’ha realitzat ha consistit, pel que fa a la part estètica, en la renovació de tot el mobiliari, el pintat les dependències i la col·locació d’elements decoratius a les parets. Respecte a la part funcional, s’ha canviat i actualitzat tota la xarxa informàtica i elèctrica i s’ha instal·lat un nou equip d’aire condicionat.

Segons ha explicat la regidora de Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, amb aquesta actuació “se li ha volgut donar al consultori una nova imatge, més moderna i funcional, amb una nova decoració i nou mobiliari, amb l’objectiu d’aconseguir un entorn més agradable i millorar el servei d’atenció mèdica als veïns de la Raval de Cristo”.

Amb la renovació també fa uns mesos de les dependències dels serveis socials, Belmonte ha destacat que “tots aquests espais els considerem molt importants, per això s’adapten i es renoven perquè siguin més adequats per als professionals que hi treballen i així puguin donar un millor servei i millorar la qualitat de vida a tots els ciutadans”.

El Consultori Local Raval de Cristo consta d’una recepció, sala d’espera i les consultes de la doctora i de la infermera. En els pròxims dies també es renovarà la imatge de la façana del consultori i les dependències del Centre Obert.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 32

Últimes notícies