HomeAgriculturaEl Departament d'Agricultura efectua un nou pagament dels ajuts directes associats al...

El Departament d’Agricultura efectua un nou pagament dels ajuts directes associats al sector ramader de la PAC del 2020

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya efectua, demà divendres, 30 d’abril, un pagament del 10% pendent dels ajuts directes associats ramaders de la Política Agrària Comuna (PAC) 2020, un cop s’ha verificat els límits pressupostaris de 2020.

Els 2.986 beneficiaris inclosos en este pagament rebran un import total d’1.684.999 euros, corresponents als ajuts a explotacions que mantenen vaques alletants, explotacions de boví de llet, d’oví, de cabrum, de boví de llet amb drets especials de 2014, i d’oví i cabrum amb drets especials de 2014.

Estos ajuts, que formen part del primer pilar de la PAC, estan finançats al 100% pel Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), i estan destinats a atendre sectors específics amb risc de disminució o abandonament de la producció.

Les resolucions vinculades a estos pagaments estaran disponibles a partir del dilluns, 3 de maig, al portal e-tauler. Els sol·licitants dels ajuts poden accedir a les dades del pagament a través de l’aplicació DUN.

Els passats mesos de gener i febrer es va abonar el 90% del total que s’ha pagat per un import de 16.893.976 euros. S’ha beneficiat d’estos ajuts al sector ramader de la PAC 2020 un total de 2.986 explotacions ramaderes de Catalunya.

Un any més, el DARP paga dos mesos abans de finalitzar el termini legal establert per a efectuar els pagaments dels ajuts directes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies