HomeEsportsFutbolEl derbi ebrenc a la Primera Iberdrola per a l'Alabés d'Emma Martín

El derbi ebrenc a la Primera Iberdrola per a l’Alabés d’Emma Martín

L’Alabés Gloriosas d’Emma Martin ha estrenat el caseller de victòries a domicili a la Primera Iberdrola imposant-se amb un gol a les acaballes del partit de les vitorianes que han desfet l’empat que havia aconseguit el conjunt madrileny i que igualava el primer gol visitant. No obstant, el duel entre les ebrenques Laia Ballesté i Emma Martin tindrà que esperar com a mínim al partit de la segona volta, ja que totes dues han estat a la banqueta i no han jugat ni un sol minut.

Les de Mikel Crespo trobaven passada la mitja hora de partit, a través de la paraguaiana Lice Chamorro, la manera d’obrir el marcador i perforar per primer cop fora de casa la porteria rival en una acció on la visitant Nerea Nevado recollia un refús del pal i entrava fins la cuina des d’on donava la passada de la mort per a Sanadri, que tan sols li feia falta empentar l’esfèric dins la xarxa. Això, després d’haver vist com estavellaven dues pilotes als pals les locals a càrrec de Paula Fernández que primer topava amb el travesser de la porteria blanc-i-blava i més tard en el servei d’un córner va estar prop d’aconseguir el gol de la jornada quan sorprenia a tothom amb un servei directe que el ferro va evitar que acabés en gol olímpic per a les locals.

El partit seguia sent obert a la sortida dels vestidors i tots dos conjunts disposaven d’arribades per fer moure el marcador, però sense encert en la rematada. La més clara la van tenir les visitants en un passada de la mort per a Chamorro que evitava la portera ‘in extremis’ amb una gran aturada. Fins a falta de vuit minuts per al final quan en el servei d’un córner Bulatovic guanyava l’acció a la defensa i connectava una rematada creauda amb el cap que reestablia la igualtat a l’electrònic, fent pujar l’1-1 que semblava gairebé definitiu. Fins a falta de dos minuts per al final, on una acció per banda esquerra de l’atac li servia per posar una centrada al segon pal on de cap rematava al fons de la xarxa la jugadora vitoriana i certificava els tres punts per al conjunt blanc-i-blau.

Ara, després de les dos primeres jornades de lliga aturen la competició pels compromisos de les seleccions i no tornaran a jugar fins al dia 26 on afrontaran un dels derbis amb el desplaçament de les del Rayo al camp del Madrid CFF, mentre l’Alabés afrontarà la visita d’un recent ascendit com el Vila-real, amb la intenció de seguir invictes aquesta temporada. Veure’m si torna a la titularitat Laia Ballesté amb el Rayo i podem disfrutar dels primers minuts a la màxima competició del futbol femení estatal d’Emma Martín.