HomeEsportsFutbolEl filial roig-i-blanc es mostra molt superior a l'Ametlla i suma la...

El filial roig-i-blanc es mostra molt superior a l’Ametlla i suma la primera victòria de la temporada

Incontestable primera victòria del conjunt d’Òscar Rumense davant un Ametlla de Mar que no va tindre opció davant la superioritat dels locals, que tot i empatar el partit ràpidament tres minuts després del gol que avançava als roig-i-blancs al marcador en un servei de falta equilibraven altre cop el duel, però seria un miratge.

Durant els primers 20′ de la confrontació el duel va tenir clar color local que es veia traduït amb el gol que els avançava al marcador gràcies a una acció culminada per Yassine (21′) aprofitant una sacada de banda mal defensada pels visitants. No obstant això, Rullo restablia la igualtat arran d’una falta a la frontal ben executada (24′). Però era estèril la reacció visitant, donada la superioritat dels tortosins que al fil del descans ho traduïen a l’electrònic amb el 2-1 aprofitant una nova errada al centre del camp dels blau-grana, a dos minuts d’enfilar el camí dels vestidors.

A la represa l’escenari no variava en excès i els roig-i-blancs encaminaven el partit i la primera victòria del campionat arran d’un mal refús defensiu que Elyas aprofitava passat el quart d’hora (62′) i en un nou mal refús de la rereguarda visitant era Nabil el que sentenciava i ampliava la renda al marcador amb el definitiu 4-1 (76′).

Sala de premsa:

Òscar Rumense, tècnic tortosí, es mostrava molt satisfet pel treball dels seus jugadors i la primera victòria de la temporada “en un partit dominat àmpliament per nosaltres. Vam sortir molt posats al partit, molt concentrats i en tot moment intentant minimitzar el perill de l’Ametlla de Mar. A la represa vam sortir amb la mateixa intensitat, imposant el mateix ritme de partit perquè sabíem que si bo abaixàvem el to físic tindríem més facilitats per a aconseguir la victòria i així va ser” ens argumentava Rumense.

Per la seua part, l’entrenador visitant Xavi Subirats reconeixia que “va ser un partit molt dolent per part nostra en el qual vam estar superats en tots els aspectes del joc. Es van combinar dos factors, la intensitat d’ells i que nosaltres vam fer el pitjor partit del qual portem de temporada i pretemporada. No vam tindre possibilitat d’entrar al partit, va ser una cosa fora del normal. Un partit per oblidar. Però bé, durant la temporada sempre hi ha partits d’aquests i espero que siga l’últim que fem tan pèssim. Només ens queda passar pàgina i a partir d’aquí anar cap amunt, que és el que ens toca” es mostrava així de contundent Subirats.

La propera jornada:

El filial del Tortosa, després de sumar la primera victòria del campionat, es desplaçarà en la propera jornada de lliga al camp d’un necessitat Olímpic ME que encara no ha puntuat en quatre jornades i és coer de la categoria emparellat en 0 punts amb el Corbera d’Ebre. Serà a partir de les 17 hores de diumenge amb arbitratge a càrrec de l’àrbitre ebrenc Jamal Kennoudi. Els caleros rebran al seu camp, dissabte la tarde la visita del filial de l’Amposta (que en aquesta jornada descansava) intentant retrobar-se amb la victòria després de tres derrotes consecutives. A les 18 hores es disputarà el partit entre el primer equip de l’Ametlla de Mar i els de la capital del Montsià amb la designació arbitral del col·legiat ebrenc Genís Saborido Escurriola.