HomePolíticaEl govern municipal portarà a aprovació la modificació del POUM, que permet...

El govern municipal portarà a aprovació la modificació del POUM, que permet la implantació de Kronospan a Tortosa

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé, ha donat a conèixer que el ple de l’Ajuntament portarà a terme la seua aprovació provisional, l’últim pas que ha de dur a terme el consistori per tal que la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE) aprove definitivament aquesta modificació del planejament que suposarà la implantació definitiva de la multinacional Kronospan a Tortosa.

La modificació implicarà el canvi d’emplaçament, dins del mateix polígon, d’una parcel·la reservada per a equipaments i també el canvi de lloc d’una parcel·la que té consideració de zona verda. D’aquesta manera la parcel·la d’equipaments estarà més ben situada i la nova zona verda estarà vinculada i tindrà continuïtat amb la resta de l’entorn. Així mateix, també s’ajusten els paràmetres urbanístics. Modificacions, totes, que són necessàries per a fer viable la inversió.

Roigé ha recordat que el passat mes d’octubre ja es va fer l’aprovació inicial i que ara, rebuts els informes de l’Agència Catalana de l’Aigua i del Departament de Carreteres de la Generalitat, entre d’altres, es procedirà a l’aprovació provisional, pendent de l’aprovació definitiva de la CUTE, aquest mateix mes de desembre. L’alcaldessa ha explicitat que la voluntat del consistori és la de “facilitar tots els tràmits perquè es puga dur a terme aquesta inversió de més de 200 milions d’euros al polígon Catalunya Sud, que ha de generar 185 llocs de treball directes i més de 1.500 d’indirectes”.

Els treballs perquè l’arribada de Kronospan a Tortosa es pogués concretar van començar fa més d’un any i han comportat diverses gestions per part de l’Ajuntament de Tortosa, juntament amb l’Incasòl, propietari de la major part dels terrenys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies