HomeSocietatEl jurat popular escull els guanyadors de la 2a edició del Concurs...

El jurat popular escull els guanyadors de la 2a edició del Concurs d’aparadors i decoració nadalenca d’Alcanar

El passat dos de desembre es donava tret de sortida a la segona edició del Concurs d’aparadors i decoració nadalenca d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, una iniciativa impulsada per l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alcanar amb l’objectiu de dinamitzar el comerç. El concurs ha seguit les directrius de l’any anterior, amb dos guanyadors: d’una banda, el del jurat tècnic, i, d’altra banda, el del jurat popular.

El 20 de desembre el jurat tècnic va tenir l’oportunitat de visitar tots els aparadors i la decoració exposada dels 19 establiments participants i van puntuar diversos aspectes entre el 0 i el 5, com la creativitat i l’originalitat dels aparadors, els elements nadalencs que inclouen, la il·luminació i la integració dels seus productes a l’aparador. De tot això, el jurat ha decidit que l’establiment amb millor decoració nadalenca dels aparadors d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja és l’Hort de Choca, amb 191 punts, seguit de Cuida’t Santiveri, amb 172 punts. D’aquesta manera l’Hort de Choca revalida la seva primera posició de l’edició anterior.

Pel que fa a les votacions del jurat popular, tancades el 26 de desembre i coincidint amb la festivitat de Sant Esteve, han determinat que el guanyador d’aquesta edició siga el Forn de Marià, amb 113 vots, seguit de l’Assessoria i Assegurances Jordi, amb 86 vots.

Els dos establiments guanyadors gaudiran d’una experiència cultural i gastronòmica per als treballadors dels comerços. A més, tots els comerços participants rebran un obsequi per la seua implicació i dedicació al concurs. Pròximament, s’anunciarà la data d’entrega de premis i obsequis.

Des de la regidoria de comerç s’ha celebrat la participació ciutadana en aquesta edició del Concurs d’aparadors. “Agraïm a tots els comerços que han participat en el concurs i han format part d’aquesta iniciativa que ja fa dos anys que té lloc al municipi. No només es tracta de millorar la imatge en dates nadalenques sinó que es pretén incentivar el comerç de proximitat”, explica Jordi Monfort, regidor de comerç.

Tal com es va anunciar, d’entre tots els participants en la votació popular s’ha sortejat un lot de productes de proximitat, que el podrà gaudir Josefa Subirats.

Es dona per finalitzat el II Concurs d’aparadors i decoració nadalenca d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, però vos convidem a continuar visitant i comprant als comerços del poble.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 94

Últimes notícies