HomeSense categoriaEl mercat ambulant de la Ràpita reobri a un nou emplaçament per...

El mercat ambulant de la Ràpita reobri a un nou emplaçament per garantir les distàncies de seguretat

MONTSIÀ // El mercat ambulant de la Ràpita tornarà a obrir al públic el pròxim dissabte 20 de juny després d’haver-se cancel·lat durant tres mesos a causa de la pandèmia del coronavirus de la Covid-19. L’Ajuntament de la Ràpita ha decidit canviar-lo de la seva tradicional ubicació a un espai més ampli que permetrà que tots els comerciants puguin posar la parada guardant la distància de seguretat i, al mateix temps, controlar l’aforament del públic. 

El nou emplaçament del mercat ambulant serà l’Avinguda Jaume Pere Pons, entre la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó i el CAP. El recinte tindrà una capacitat de 365 persones i estarà tancant perimetralment amb un únic accés pel carrer Constància, on es controlarà l’aforament. “Aquesta nova ubicació ens ofereix més seguretat, ja que podem obrir un sol accés i controlar millor l’aforament”, segons Conxi Vizcarro, regidora de Comerç i Governació.

El nombre de parades previstes és de 100 i hauran d’ocupar una llargada de 6 metres. Els clients hauran de respectar el torn per ser atesos i evitar les aglomeracions. Tampoc podran tocar els productes amb les mans si prèviament no se les han netejat. A tals efectes, les parades disposaran de gel hidroalcohòlic. Com a mesura general, serà obligatòria la mascareta i reservar els 2 metres de distància entre persones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 72

Últimes notícies