HomeCulturaEl Museu de l’Ebre acull la segona trobada de GeneracioNATS, per a...

El Museu de l’Ebre acull la segona trobada de GeneracioNATS, per a apropar ciència i natura a totes les generacions

GeneracióNATs és una iniciativa multiformat que vol unir diferents generacions a través de la passió per la natura, tot connectant experiència i vocacions científiques. Es tracta de sis converses intergeneracionals entre científics veterans, joves experts i alumnes de batxillerat en diferents institucions de recerca del país. Les trobades són obertes a tothom a través de les xarxes socials, i són emeses en directe a través del canal de YouTube d’OxigeNATs. Este projecte és possible gràcies al suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb l’ajut de Joan Oró per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya.

En GeneracioNats també col·laboren diferents institucions de recerca que al llarg de tot el territori català acullen les sis trobades previstes i que es realitzaran al llarg del primer semestre de l’any 2023 i comptarà amb la presència d’estudiants de batxillerat.
GeneracioNATS té com a objectius apropar a la societat el coneixement científic de les generacions més experimentades, així com el de les que inicien la seua carrera científica; fomentar noves vocacions científiques i proporcionar referents a les noves generacions; posar en relleu la trajectòria consolidada del científic convidat; catalitzar el debat entre diferents generacions sobre temes d’actualitat relacionats amb la recerca i el medi natura; i vetllar per l’assoliment de la paritat de gènere, l’intercanvi generacional i la representativitat del tot el territori.

El Museu de l’Ebre seu de la segona trobada

El dia 13 de febrer, de 9 h a 11.30 h, el Museu de les Terres de l’Ebre a Amposta acollirà la segona trobada del cicle, que porta com a títol ‘Tenir cura de la natura en un clima canviant. Gestió d’espais naturals i canvi climàtic’ i reunirà al biòleg Rafel Balada, que conversarà amb el jove investigador ebrenc Ferran Bertomeu.

Podeu consultar el programa complet de trobades al web www.oxigenats.cat o a les xarxes socials d’@OxigeNATS.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 26

Últimes notícies