HomeSense categoriaEl nombre de sancions a Tortosa per incomplir l’ordre de confinament ascendeix...

El nombre de sancions a Tortosa per incomplir l’ordre de confinament ascendeix a 34 en un sol dia

Divendres, els controls de la Policia Local de Tortosa i dels Mossos d’Esquadra a la ciutat de Tortosa van comportar la incoació de 34 actes sancionadores (18 de la Policia Local i 16 dels Mossos d’Esquadra) a persones que estaven incomplint l’ordre de confinament. La xifra suposa un augment destacat del nombre de sancions ja que, fins dijous, la xifra era de 26.
 
Majoritàriament, les sancions corresponen a gent que practica esport, a grups de persones que es troben al carrer o a casos que surten a passejar sense motiu justificat. Les dades les ha donat a conèixer l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que ha comparegut de manera telemàtica després de la reunió d’aquest dissabte de la comissió de seguiment pel Covid19 a la ciutat.
 
Davant l’augment exponencial detectat, l’alcaldessa ha insistit en la necessitat que tothom es quede a casa. En aquest sentit, es mantenen els controls de la Policia Local al conjunt del municipi per evitar que es produïsquen aquestes situacions i també possibles desplaçaments de gent pel cap de setmana.
 
La comissió de seguiment també ha permès conèixer que els sis professionals sanitaris de la Clínica Terres de l’Ebre que havien tingut contacte amb el primer mort per coronavirus a Tortosa han pogut sortir de l’aïllament preventiu, una vegada constatat que es van seguir tots els protocols de protecció.
 
D’altra banda, el centre ja no hi té cap persona ingressada, per la qual cosa l’alcaldessa ha assenyalat que està a la disposició de la Regió Sanitària per poder atendre diferents especialitats que es puguen derivar d’altres centres.
 
També s’ha intensificat la neteja viària a tota la ciutat, amb incidència especial a llocs amb més concurrència, com el Mercat Municipal, els supermercats, les comissaries de policia, a més dels entorns dels centres sanitaris, on també s’estan utilitzant productes especialitzats.
 
Pel que fa a les activitats d’oci, segueixen les classes virtuals dels monitors del Complex Esportiu WIN, obertes a tota la ciutadania, i la setmana que ve s’incorporaran propostes de caire cultural per seguir des de casa.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 78

Últimes notícies