HomeComunicacióEl pantà d’Ulldecona sense aigua i l’augment dels delictes a Amposta i...

El pantà d’Ulldecona sense aigua i l’augment dels delictes a Amposta i Tortosa durant el 2023, a la portada del Setmanari l’Ebre

El protagonisme de la portada de l’edició en paper del Setmanari l’Ebre se l’endú una fotografia de l’embassament d’Ulldecona sense aigua. La Confederació Hidrogràfica del Xúquer manté el cabal ecològic però no permet els usos per al regadiu. Els fets delictius comesos a Tortosa i Amposta durant el 2023 és el tema que ocupa la primera plana. A la portada es destaca que una tercera part de les infraccions penals comeses a Tortosa són ciberdelictes. A la capital del Baix Ebre els delictes van augmentar en un 15 per cent el 2023 mentre que a Amposta ho van fer en un 34 per cent.

Altres temes que recull la portada és l’anunci que finalment el canal Xerta-Sénia regarà les primeres oliveres de l’interior del Baix Ebre al mes de novembre i la planta fotovoltaica que s’ha començat a instal·lar a l’estació de tractament d’aigua potable de l’Ampolla del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) que ocuparà la mateixa superfície que 3 camps i mig de futbol.

La nova edició de l’Expoebre de Tortosa també té titular a la portada que destaca la duració (5 dies) i la promoció que se’n vol fer de l’Agenda 2030.

Altres titulars de la portada són per a la Barnahus (casa de xiquets en islandès) que s’ha ubicat a Tortosa per atendre els menors víctimes d’agressions sexuals.

De la secció Viure a l’Ebre es destaquen dos titulars: la nova iniciativa del Copate per promoure el paisatge i els vins de les Terres de l’Ebre, i la presentació del cartell de la XVI Festa del Mercat, que se celebrarà del 16 al 19 de maig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies