HomeAgriculturaEl sector de la garrofa implementa noves tècniques per millorar el conreu...

El sector de la garrofa implementa noves tècniques per millorar el conreu arran de la pujada de demanda del fruit

L’increment de la demanda de garrofa de les últimes campanyes ha propiciat un augment de l’interès per aquest cultiu i de retruc, la implementació de noves tècniques, varietats i maquinària per millorar la productivitat dels garrofers. El coordinador tècnic de les Empreses de la Garrofa, Joan Tous, ho ha qualificat com una “petita revolució tecnològica” en la jornada tècnica d’aquest dijous a Altafulla (Tarragonès). Segons Tous, l’evolució ha consistit en la selecció de noves varietats productives amb major interès comercial, la intensificació del conreu i la mecanització de la recollida d’aquest fruit. La trobada ha reunit més de 150 productors i experts per compartir experiències a Catalunya, País Valencià, Andalusia i illes Balears.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 90

Últimes notícies