HomeSense categoriaEl Parc Natural del Delta adequa els espais públics a la nova...

El Parc Natural del Delta adequa els espais públics a la nova normativa Covid

TERRES DE L’EBE // El delta de l’Ebre es preveu que siga este estiu un dels espais naturals més visitats del país. En este context el Parc Natural del Delta ha treballat per a ordenar i adequar tots els espais públics per a garantir la màxima seguretat als visitants. S’ha limitat, per exemple, la capacitat als miradors paisatgístics i en el cas dels centres d’informació s’ha adaptat les instal·lacions a la nova normativa de seguretat derivada de l’alerta sanitària per la Covid-19.  “Davant la gran quantitat de visitants que es preveu per al juliol i per a l’agost, des del Parc hem estat treballant per a poder ordenar els nostres espais i rebre els visitants d’una manera ordenada, planificada i sobretot amb la màxima qualitat i seguretat”, explica Imma Juan, responsable d’ús públic del Parc.

Des del Parc s’ha senyalitzat tota la xarxa de miradors i itineraris amb la nova normativa que imposa, per exemple, una capacitat limitada. “Hem limitat la capacitat a cada espai en funció de la seua dimensió i també advertim els usuaris, a través de senyalització, de les normes d’ús, tenint en compte que estes infraestructures no estan vigilades i no hi pot haver una neteja constant”, explica Juan, que ha apel·lat a la responsabilitat dels usuaris perquè respecten en tot moment les normes d’ús.

En el cas dels equipaments tancats, este dijous 18 de juny han reobert els centres d’informació de l’Ecomuseu (Deltebre) i de la Casa de Fusta (bassa de l’Encanyissada a Amposta), també adaptats a la nova normativa. S’ha reforçat el servei de neteja, s’ha limitat la capacitat i per a entrar en estos espais caldrà fer ús de la mascareta i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. En el cas de l’Ecomuseu, s’ha senyalitzat també els itineraris de visita per a evitar el contacte entre grups i s’ha hagut de limitar la capacitat en cadascun dels espais com ara l’aquari o les barraques. “En el cas de l’aquari hem dissenyat circuits de visita per a evitar encreuaments i també hem posat senyalització addicional, ja que és molt important per exemple que els visitants no toquen els aquaris amb les mans, perquè podria ser un focus de contagi”, advertix Juan. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 18

Últimes notícies