HomeSense categoriaEl Parc Natural del Delta de l'Ebre publica el calendari digital amb...

El Parc Natural del Delta de l’Ebre publica el calendari digital amb els dibuixos premiats del primer concurs de brossa marina

TERRES DE L’EBRE // El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha publicat el calendari del 2021 amb les dotze creacions premiades del primer concurs de dibuix sobre brossa marina organitzat el passat mes de desembre dins la campanya “Per un Delta Net!”.

El concurs, dirigit a alumnes d’entre primer i sisè de primària de les escoles del delta de l’Ebre, ha servit per a sensibilitzar-los de la problemàtica que suposa la brossa marina dins l’espai natural, tant des del punt de vista ambiental com paisatgístic.

Han participat un total 641 escolars (132 de primer, 81 de segon, 82 de tercer, 128 de quart, 136 de cinquè i 82 de sisè) procedents de 12 escoles del Delta. El jurat ha estat format per representants de la Campanya Per un Delta Net, el Centre d’Art Lo Pati i del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Han avaluat la creativitat, la presentació artística i la rellevància del tema del concurs, que ha estat “Com afecta la brossa marina a la nostra mar”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 79

Últimes notícies