HomePolíticaLa CUP assegura que només amb una sanitat 100% pública i universal...

La CUP assegura que només amb una sanitat 100% pública i universal es pot garantir el dret a la salut

TERRES DE L’EBRE // La Candidatura d’Unitat Popular-Un Nou Cicle Per Guanyar insisteix en un sistema sociosanitari de gestió, titularitat i control 100% públic com “l’única solució perquè ningú quede enrere”.

Laia Estrada, cap de llista de la CUP per Tarragona i Gerard Nogués, suplent a la llista per Tarragona, han posat de manifest que per garantir el millor servei públic i de qualitat cal acabar amb les privatitzacions i els concerts.

La cap de llista Laia Estrada ha insistit en “la necessitat de dotar de més recursos, tant pel que fa a infraestructures com al personal“. La proposta de la cap de llista es basa en un pla de xoc per tal de revertir veritablement les retallades i augmentar el finançament, que fins ara s’ha vist insuficient. En segon lloc, Estrada recrimina l’actual model de concertació publicoprivada, “on la pública paga i la privada mana” i aposta pel canvi a un model de sanitat 100% pública i universal, de gestió directa i basada en l’Atenció Primària. En tercer lloc, Estrada posa de manifest la importància de la prevenció sanitària i adverteix que “hi ha més interès a curar que no pas en preservar la salut”, ha titllat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 75

Últimes notícies