HomePolíticaEl PDeCAT estableix com una prioritat elaborar i aprovar el pla...

El PDeCAT estableix com una prioritat elaborar i aprovar el pla de gestió i usos del Parc Natural

TERRES DE L’EBRE // El cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat per la número 2 de la llista a l’Ebre, Teresa Moya, la candidata dels Reguers, Anna Rehues i la membre de l’executiva comarcal, Lídia Saura, ha volgut posar sobre la taula una de les prioritats del PDeCAT al territori: elaborar i aprovar el pla de gestió i usos del Parc Natural dels Ports.

En esta línia, Arza ha apuntat que “20 anys després de la creació del Parc Natural dels Ports s’ha avançat molt, el Parc Natural ha esdevingut referent a l’hora d’unificar els valors naturals amb els socioeconòmics, fent-lo referent a nivell nacional”. No obstant això, el candidat ha exposat que “amb la Covid-19, s’ha posat de manifest la importància i transcendència dels Parcs Naturals, com espais naturals i de lleure, però també com a punts d’atracció de turisme de proximitat“. Per això, el PDeCAT estableix com una de les prioritats al territori elaborar i aprovar el pla de gestió. “Entenem que és el document essencial per poder gestionar amb la força conjunta de tots els actors el Parc Natural”, ha dit Marc Arza.

Per la seua part, la candidata ebrenca Teresa Moya, ha explicat que “per garantir la màxima eficiència, totes les actuacions han de comptar amb la validació dels departaments implicats en les diferents matèries, donada la transversalitat del Parc Natural”. Moya ha manifestat que “el pla haurà de detallar la planificació d’actuacions a dur a terme, i comptar amb els recursos econòmics suficients per a fer front a totes les actuacions”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies