HomePolíticaEl PDeCAT impulsarà la digitalització dels polígons industrials per atreure empreses...

El PDeCAT impulsarà la digitalització dels polígons industrials per atreure empreses i generar ocupació

TERRES DE L’EBRE // El PDeCAT segueix presentant propostes per aquesta campanya electoral i detallant tot  allò què vol impulsar a les Terres de l’Ebre. Aquest matí, el candidat ebrenc, Carles Luz, ha reivindicat els Fons Europeus “Next Generation” com “una oportunitat per al  territori” i ha proposat “la digitalització dels polígons industrials per atreure  empreses i generar ocupació al territori”. 

Luz ha explicat que la taula d’alcaldes i alcaldesses ebrenca, una de les propostes que  recentment ja va presentar el PDeCAT, ha de ser influent amb els Fons Europeus “Next  Generation” al territori. “Cal que el món local pugui decidir, ja que som qui millor  coneixem el territori i les necessitats”, ha dit el candidat. 

“Cal digitalitzar, innovar, assumir la transició energètica, i la transició ecològica”,  ha reivindicat Luz. El candidat ha explicat que des del PDeCAT promouran la R+D+I  com a mecanisme del teixit productiu i facilitaran l’accés per part de les PIMES als nous  fons europeus. “Tota transformació industrial exigeix dotar-se de les línies d’ajut  econòmic i financer per a la reconversió de sectors i processos industrials”, ha  dit. 

En aquesta línia, el candidat ha reivindicat que la industrialització requereix un bon  disseny de la política de sòl industrial dotat amb tots els equipaments i connexions. “Cal  dotar-nos de les infraestructures viàries necessàries, així com executar l’Agenda  Catalana del Corredor del Mediterrani a les Terres de l’Ebre”, ha exposat Luz, que  ha acabat apostant per “potenciar el Port d’Alcanar, com el port comercial de les  Terres de l’Ebre i per impulsar definitivament la plataforma logística intermodal  LOGIS EBRE”. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 71

Últimes notícies