HomeCulturaEl Perelló obre la convocatòria de la 13a edició dels Premis de...

El Perelló obre la convocatòria de la 13a edició dels Premis de Cultura

L’Ajuntament del Perelló ha obert la convocatòria de la 13a edició dels Premis de Cultura. Com cada any, l’Ajuntament convoca dos premis de fotografia i un de pintura per tal d’homenatjar els artistes locals i fomentar l’activitat creativa com a eina de desenvolupament personal, local i nacional.

La convocatòria es divideix en tres categories:

El Premi de fotografia Josep Diloli (de temàtica oberta i general i dotat amb premis de 300€, 200€ i 100€ segons classificació), dedicat a Josep Diloli, apassionat del viatges i fotòraf que a través de l’objectiu de la càmera va deixar constància de molts moments, llocs, persones i cultures.

El Premi de fotografia Antonio Gonzalvo (temàtica local i dotat amb premis de 300€, 200€ i 100€ segons classificació), fotògraf de la població amb un important i ric arxiu local.

I finalment la convocatòria de pintura Amadeu Pallarès Lleó (de temàtica oberta i lliure i dotat de 500€), el pintor perellonenc amb projecció internacional més conegut; també va divulgar molts capítols de la història local perellonenca.

Hi pot participar qualsevol persona, tant professional com afeccionada, a excepció dels membres del jurat i de la comissió organitzadora. Les fotografies i pintures han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos, ni presentades en altres premis pendents d’adjudicació. La participació està oberta a qualsevol persona que hi vulgui participar, ja sigui del poble del Perelló o d’un altre municipi.

El termini de presentació de les fotografies i obres de pintura va des de la data d’aprovació d’aquestes bases per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament del Perelló fins al dia 28 de novembre de 2022.

Les obres s’han de presentar personalment a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament del Perelló (13è Premi Fotogràfic – Antonio Gonzalvo o Josep Diloli- o 13è Premi de Pintura Amadeu Pallarès Lleó), Carrer Lluís Companys, núm. 2, 43519 EL PERELLÓ o bé amb un enviament per correu postal certificat a l’adreça detallada.

Les fotografies s’han de presentar en format digital (enregistrat amb un CD), així com la imatge amb una dimensió de 30 x 40 cm (tant en disposició horitzontal com vertical). Pot ser amb color o blanc i negre. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 fotografies a cada convocatòria. Cada fotografia ha de portar un títol escrit al dors i ha d’anar acompanyada d’un sobre tancat amb el mateix títol. Al seu interior hi constaran les següents dades: nom i cognoms, data de naixement, DNI o NIE, domicili, població, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic. Les obres de pintura s’han de presentar amb una dimensió màxima de 80×100 cm (tant amb disposició horitzontal com vertical). Hauran d’anar muntades amb un suport rígid i amb llistó de 3 cm d’amplada màxima, vist pel davant.

El jurat del concurs estarà format i escollit per membres vinculats a la fotografia i a la pintura. L’organitzaciódels premis podrà incloure com a jurat, aquelles persones que consideri oportunes. El dia de l’entrega dels premis es farà públic el nom i cognoms de les persones que han pres part com a jurat a les diferents convocatòries.

El veredicte és farà públic el dia de l’entrega dels premis que serà el dia 2 de desembre de 2022 i es comunicarà amb antelació suficient als premiats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies