HomePolíticaEl president del Consell Comarcal explica als alcaldes del Baix Ebre les...

El president del Consell Comarcal explica als alcaldes del Baix Ebre les novetats del Contracte Programa de Serveis Socials (2022-2025)

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, va explicar aquest divendres durant la reunió del Consell d’Alcaldes del Baix Ebre les principals novetats del Contracte Programa de Serveis Socials per al període 2022-2025. Una eina de gestió compartida en el marc de la cooperació entre la Generalitat i els governs locals per activar els programes socials als municipis i que, en aquest nou període, passarà d’un finançament del 66% al 75% en la major part dels serveis.

Concretament, el Contracte Programa de Serveis Socials Baix Ebre tindrà una dotació pressupostària de 15,8 milions d’euros, 12 milions dels quals són finançats per la Generalitat. “Amb aquest programa es millorarà l’atenció a les persones, de forma més individualitzada i optimitzant els recursos”, ha dit Faura. En aquest sentit, el Contracte Programa prioritza el reforç als equips professionals amb la inclusió progressiva de la figura del tècnic de suport.

El Contracte Programa de Serveis Socials s’aprovarà al ple del Consell Comarcal del Baix Ebre de la setmana que ve.

D’altra banda, al Consell d’Alcaldes del Baix Ebre ha participat la directora territorial de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Lídia Pino, que ha presentat la proposta d’oficines tècniques comarcals i el responsable de Seguretat de la Informació de l’Agència de Ciberseguretat per les administracions locals, Manel Herrer.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies