HomeSense categoria'Poesia Amiga', el segon disc de Pili Cugat i Carlos Lupprian ja...

‘Poesia Amiga’, el segon disc de Pili Cugat i Carlos Lupprian ja es pot escoltar a les plataformes digitals

CULTURA // Poesia Amiga és el nou treball discogràfic de Pili Cugat i Carlos Lupprian, que ja pot escoltar-se a través de les plataformes digitals com Spotify, Apple Music i Amazon. El disc, que és el segon de la carrera discogràfica de Cugat i Lupprian, s’ha gestat a partir de col·laboracions amb poetes de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona, a través de presentacions de llibres i festivals. En este sentit, Lupprian ha escrit dotze cançons a partir de poemes de poetes amics i d’algunes poesies escrites per la mateixa Cugat. 

Segons els mateixos artistes, Poesia Amiga és el resultat de sentiments, moments i cançons a partir de poemes dels nostres amics”. I és que els poetes que col·laboren són ebrencs i del Camp de Tarragona: Carme Cruelles, Zoraida Burgos, Joan Callau, Conxita Jiménez, Francesc Valls Calçada, Àngel Martínez Callau, Rafel Jornet, Josep Lleixà o Vicent Pellicer. “Es tracta d’un treball on cadascuna de les cançons té la seua personalitat, fidel a l’essència del poema”, detallen. 

Així doncs, Lupprian amb la guitarra, Cugat posant-li veu i Nàiade Martínez violoncel són els encarregats de convertir els dotze poemes en peces musicals. A més, l’il·lustrador de Roquetes, Ignasi Blanch, ha estat l’encarregat de donar-li forma i colors a laimatge tant de la portada del disc, com de l’interior del CD. De moment, el disc només pot escoltar-se en línia, ja que encara és a fàbrica, però d’aquí a unes setmanes ja es podrà comprar en format físic. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 4

Últimes notícies