HomeSense categoriaLa Diputació realitza tasques de poda a 39 quilòmetres de la xarxa...

La Diputació realitza tasques de poda a 39 quilòmetres de la xarxa viària de les Terres de l’Ebre per prevenir incendis

TERRES DE L’EBRE // La Diputació de Tarragona ha realitzat tasques de poda i tala d’arbrat al llarg de 83 quilòmetres de set carreteres de la seua xarxa viària fins al 15 de juny amb l’objectiu d’evitar la propagació d’incendis durant l’estiu. Es tracta d’actuacions que es realitzen en coordinació amb el Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, amb qui s’avalua prèviament l’estat de les carreteres i es decideix quines vies necessiten una actuació prioritària. L’objectiu és que funcionen com a tallafocs i eviten la propagació de les flames en cas d’incendi.

A les Terres de l’Ebre, per este estiu, s’han realitzat tasques de poda a un total de 39 quilòmetres, a les vies T-702, de la Bisbal de Falset a la Palma d’Ebre; a la T-703, de la C-233 a la Palma d’Ebre, i a la TV-7411, de Riba-roja d’Ebre a la Pobla de Massaluca.

El servei de Carreteres de la Diputació també realitza durant l’any tasques de sega dels marges de les carreteres per evitar el creixement i l’assecament descontrolat dels matolls amb l’objectiu de prevenir incendis i garantir la visibilitat i seguretat dels usuaris de la via. Durant el 2019, es van segar més de dos vegades els 1.107 quilòmetres de la seua xarxa viària.

Totes estes actuacions suposen una inversió mitjana d’1,2 M€ a l’any en treballs de sega, tala i poda. L’activitat de poda a la xarxa viària de la Diputació queda interrompuda durant els mesos d’estiu per evitar el risc d’incendis i es reprèn a partir del setembre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 66

Últimes notícies