HomeEsportsEl sénior masculí del CE Tortosa finalitza la pretemporada amb la victòria...

El sénior masculí del CE Tortosa finalitza la pretemporada amb la victòria al triangular de l’Handbol Tarragona

Últims partits de pretemporada per al Centre d’Esports Tortosa, amb positives sensacions en el triangular on es va imposar a l’amfitrió de l’Handbol Tarragona i el Barcelona Sants B.

CH Tarragona 17 – CE Tortosa 24
El primer partit el CE. Tortosa s’ha enfrontat contra l’equip local. Els tortosins han començat adormits, concedint alguns gols fàcils i perdent pilotes que els ha fet arrancar en desavantatge. A poc a poc, han trobat el ritme del partit amb bones defenses i contraatacs que els ha fet marxar al descans per davant amb 6-14.
Una segona part molt dolenta tant en defensa com en atac per part del CE. Tortosa ha donat alguna opció al Tarragona, tot i que gràcies a l’avantatge del
primer període ha decantat el partit a favor del CE. Tortosa.

BCN Sants “B” 20 – CE Tortosa 36

El segon partit ha enfrontat al Tortosa contra el Barcelona Sants B, amb un inici amb desajustos defensius, encara que a poc a poc el joc tortosí i la seua defensa ha anat imposant-se a l’equip de Barcelona. La segona part ha estat similar a la primera on tots dos equips han intentat imposar el seu joc, però finalment el Tortosa ha acabat guanyant el duel per un clar 36-20.