HomeGastronomiaEl xef canareu Aitor López es jugarà dilluns el guardó de millor...

El xef canareu Aitor López es jugarà dilluns el guardó de millor cuiner amb tonyina vermella

El concurs internacional de gastronomia professional Xef Balfegó, que premia i reconeix als cuiners que millor preparen la tonyina vermella, ja té als vuit cuiners finalistes de la seva VI edició que competiran per aquest guardó el proper dilluns 23 d’octubre.

Entre els que competiran pel guardó hi és present el xef canareu Aitor López Martínez, del Restaurant Citrus d’Alcanar al que acompanyaran Rafael Gomes, del restaurant Escata de Porto (Portugal) –país que competeix per primera vegada en aquest certamen–; Alessandro Tormolino, del Sensi* d’Amalfi (Itàlia); Enrico Hirschfeld, del restaurant Schillingshof de Bon (Alemanya); Alberto Montes Pereira, segon xef del Restaurant Atri** de Càceres; Jaume Marambio Cortés, del Restaurant Alapar de Barcelona; Daniel Álvarez Quintans, del Restaurant Audrey’s* de Calp (Alacant), i Adán Cordero Lorenzo, segon xef del Restaurant Hotel St. Mauro, a Luxury Collection, de Madrid.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies