HomeSense categoriaEls alumnes de l'Escola Sant Llàtzer participen en el projecte ‘Compartim espais...

Els alumnes de l’Escola Sant Llàtzer participen en el projecte ‘Compartim espais de creació i diàleg artístic’

Un total de 100 alumnes de l’Escola Sant Llàtzer participen en el projecte ‘Compartim espais de creació i diàleg artístic’, en col·laboració amb l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i que està emmarcat en el programa AraArt, impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat, i és l’únic que es du a terme a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa neix de la voluntat de l’Escola Sant Llàtzer de projectar el fet artístic fora dels seus espais.

Els alumnes que participen de 1r, 2n i 3r de primària, experimenten amb diferents materials plàstics a través de propostes que estimulen la creativitat i els permeten desenvolupar un sentit crític i estètic. Aquests realitzen l’activitat a l’espai l’Atelier a l’Escola Sant Llàtzer, de Tortosa. D’altra banda, 25 alumnes de 5è de primària treballen s’endinsen en la creació d’una exposició des de tots els vessants que l’integren: coordinació, comissariat, producció, comunicació, pressupost i protocol. Estan duent a terme diverses sessions de treball per finalment crear una exposició que formarà part de la programació estable de l’Escola d’Art de la Diputació a la ciutat.

L’activitat es desenvoluparà durant els cursos acadèmics del 2019-2022 i té l’objectiu de potenciar les arts per millorar les capacitats i competències bàsiques de l’alumnat i contribuir a estructurar el seu pensament.

Tots dos centres valoren molt positivament aquesta aliança que permet vincular més estretament l’aprenentatge i el desenvolupament de les persones a través de l’art i encoratgen a altres centres a crear projectes amb aquest format.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 60

Últimes notícies