HomeTerres de l'EbreEls establiments d’Amposta s’adherixen a la campanya ‘Comerç de Confiança’

Els establiments d’Amposta s’adherixen a la campanya ‘Comerç de Confiança’

TERRES DE L’EBRE // La Cambra de Comerç de Tortosa ha lliurat els segells ‘Comerç de Confiança’ als establiments d’Amposta, en una segona acció després de la realitzada fa uns dies al Mercat Municipal. El segell ‘Comerç de Confiança’ acredita que els comerços complixen els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el Protocol i Guia de bones pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.   

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, que anava acompanyat de la regidora de comerç, Susanna Sancho i Pep Simó, regidor d’Economia Social i Innovació, ha manifestat que: “El comerç de proximitat és aquell que ens oferix el millor producte i el millor servei. I això ens ho demostra, un cop més, aconseguint el segell de confiança que atorguen les Cambres de Comerç, que garantix que el comerç del costat de casa complix les mesures d’higiene i seguretat vinculades a la Covid-19. Tots els comerços d’Amposta que disposen d’este segell apliquen les mesures de seguretat fixades pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme com la distància entre clients o treballadors, la higiene de mans o l’ús de mascareta. Això ens dona confiança a totes i tots. El comerç local ha fet l’esforç per adaptar-se a la nova situació, i ara més que mai, quan s’acosta la campanya de Nadal, cal que els hi tornem la confiança, comprant al costat de casa. Per ells, per tots”.

El president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, ha comentat que des del primer dia que es va posar en marxa aquesta iniciativa: “el resultat ha estat molt bo, destacant el gran paper d’alguns Ajuntaments del territori ebrenc plenament identificats en la proposta de la Cambra de Comerç, donant-li màxima cobertura i difusió”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 39

Últimes notícies

-->