HomeTerres de l'EbreL’Ajuntament de la Ràpita impulsa dos concursos d’engalanament Nadalenc

L’Ajuntament de la Ràpita impulsa dos concursos d’engalanament Nadalenc

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita impulsa dos concursos d’engalanament nadalenc per donar color al municipi i incentivar laparticipació de la ciutadania aquest Nadal. Un dels concursos està destinat a totes les famílies de la Ràpita que vulguin decorar els seus balcons amb elements característics de Nadal i l’altre, als comerços del municipi que vulguin participar de forma virtual decorant els seus aparadors. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “la finalitat és aconseguir que l’esperit nadalenc estigui present a tots els racons del poble”.

El concurs adreçat a les famílies de la Ràpita consisteix en la decoració del seu balcó amb elements característics de Nadal, com per exemple, llums, garlandes, dibuixos, cartells, etc. Els membres de la Comissió de festes de la Ràpita seran els encarregats d’escollir quin balcó està més ben decorat. Els guanyadors obtindran un menú gastronòmic gentilesa del Col·lectiu de Cuina com a premi. Per participar, les famílies han d’enviar un correu electrònic amb la fotografia del seu balcó decorat a comerc@larapita.cat abans del 13 de desembre. 

D’altra banda, el concurs destinat als comerços es durà a terme de forma virtual a través de les xarxes socials. Els comerços interessats han de decorar el seu aparador, fer-li una fotografia i enviar-la al següent correu electrònic: comerc@larapita.cat. La data límit per participar en el concurs també és el 13 de desembre. L’endemà, 14 de desembre, es publicaran les imatges dels comerços participants al Facebook de l’Ajuntament de la Ràpita i l’aparador que més “m’agrades” tingui el 18 de desembre, serà el guanyador. El premi al “Millor aparador nadalenc” és una ruta guiada de paddle surf, gentilesa de l’Estació Nàutica de la Ràpita. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 56

Últimes notícies

-->