HomeSense categoriaEmpresaris de la Ràpita visiten el Boot Düsseldorf, el saló nàutic de...

Empresaris de la Ràpita visiten el Boot Düsseldorf, el saló nàutic de referència

L’Ajuntament de la Ràpita, a través de la regidoria de Turisme, i l’Estació Nàutica ha acompanyat una delegació d’empresaris rapitencs al Boot Düsseldorf (Alemanya).

Entre aquest dilluns i dimarts, cinc empreses locals han visitat el que és considerat el saló nàutic de referència a Europa. Són el Club Nàutic Sant Carles, Delting Parks,

Embarcacions Badia Alfacs, Deltaventur, Nàutica Alfacs i Radicalsurfex.

L’objectiu d’aquestes empreses és conèixer les últimes tendències del mercat i fer contactes comercials en el que és considerat un dels salons nàutics més importants del món. Per fer-ho, compten amb l’acompanyament i assessorament dels tècnics de l’Estació Nàutica de la Ràpita i de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, organitzadors d’aquest viatge.

L’alcalde i regidor de Turisme de la Ràpita, Josep Caparrós, ha valorat des de Düsseldorf positivament aquesta visita conjunta perquè reforça la col·laboració del sector públic i privat en la promoció del municipi: “El fet de conèixer de primera mà la tendència que marca la nàutica, dins del referent que és el saló de Düsseldorf, ens permet reafirmar-nos en l’objectiu de convertir la Ràpita en un destí nàutic de referència. Per això és bo que el sector públic i privant col·laborem cada dia per aconseguir els objectius que ens marquem”.

El Saló Nàutic Boot Düsseldorf és la principal fira del sector a Europa i el més gran del món pel que fa als esports nàutics, amb 2.000 expositors de 71 països, 230.000 metres quadrats d’exposició i uns 250.000 visitants en la seva última edició. La Marina Sant Carles també és present a Düsseldorf a través de l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i Ports de la Generalitat.

 
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 31

Últimes notícies